7. Kontakt med banken

Vi har
kontakter.

Vi på Bostada ser alltid till våra säljares bästa, därmed vill vi att dina köpare ska ha så bra förutsättningar som möjligt inför sitt köp. Som spekulant är ett lånelöfte från banken inte bara en bra grund utan en tydligt tecken på att man är intresserad och därmed kan vara med och buda på sin drömbostad. 
Som privatägt företag är Bostada inte ägt av någon bank och därmed kan våra mäklare hjälpa dina spekulanter att få en bra kontakt med de lokala bankerna för att göra dem förberedda. Precis som med oss mäklare så kan det vara bra att träffa olika aktörer tills man hittat rätt och det kan vi både hjälpa till med och ge tips och råd om. Vi tror på goda relationer och då är det viktigt att hitta rätt även här. 
Skulle du som säljare behöva komma i kontakt med en bank gällande nytt lån för exempelvis renovering, diskutera räntan eller kanske bara ha en mer personlig kontakt så hjälper vi självklart till med detta också. 
Under försäljningen så är det mäklaren hos Bostada som för kontakt med både säljaren och köparens bank för att fixa ordning vad som krävs inför och under tillträdet. Läs mer om tillträdesprocessen här