3. Objektsbeskrivning

En rättvis
bild av bostaden.

För att kunna förmedla din bostad på ett så tryggt och korrekt sätt som möjligt så upprättar mäklaren från Bostada alltid en objektbeskrivning som både publiceras på nätet och delas ut till spekulanter på visning. Objektsbeskrivning skapas utifrån fakta hämtad från antingen ett fastighetsutdrag eller en mäklarbild tillsammans med de uppgifter mäklaren får från dig samt den lokala kunskap mäklaren besitter.

Innan objektsbeskrivningen publiceras går mäklaren alltid igenom den med dig som säljare för att du ska godkänna både bilder och information. Vi ser även till att viktiga dokument som senaste årsredovisning och stadgar finns tillgängliga vid försäljning av bostadsrätter eller energideklaration, fastighetskarta, besiktningsprotokoll etc. vid försäljning av en villa.

 Vi ser det som en självklarhet och på så sätt kan du som säljare tillsammans med din mäklare från Bostada framföra det du tycker är det absolut bästa med just din bostad samtidigt som dina spekulanter får en korrekt bild över bostaden.  En viktig pusselbit i presentationen av din bostad är planritningen. Oavsett om du ska sälja din bostadsrätt, villa eller fritidshus så presenterar vi din bostad med en tydlig planritning, framtagen av en proffsig leverantör.