Andreas Pontén

Andreas Pontén

3 recensioner
📱 0730-500897 📧 andreas@bostada.se

Mitt intresse för människor, fastigheter och affärer drev mig till att studera fastighetsekonomi på ett universitet i Värmland.

När jag var färdig med mina studier så har jag haft roliga och lyckade år med arbete både som fastighetsmäklare, försäljning och marknadsföring. Att även jobba med annat än fastighetsmäkleri gjorde att jag också fick nya perspektiv på branschen och idén med ett helt nytt koncept växte fram.

Så tillsammans med några av mina bästa vänner och duktiga mäklare gjorde vi slag i saken och startade Bostada – Nya tidens mäklare.

Det bästa med mitt jobb som mäklare är att det omfattar så viktiga och snabba processer där servicenivå, timing och engagemang är det mest fundamentala.

Du är alltid välkommen att kontakta mig om du vill få din bostad i Hägersten värderad. Jag kan hjälpa till med försäljningen av både bostadsrätter, villor och fritidshus.

Läs gärna mer om mig och Bostada genom att  klicka här

RECENSIONER:

“Andreas är en supermäklare, han gjorde verkligen mer än vad jag hade förväntat. Han var rak och ärlig. Jag är jättenöjd och rekommenderar honom varmt.”

- Säljare på Jenny Linds gata 10

“Allt klickade direkt och förtroendet växte under hela försäljningen, det känns som jag har fått en ny vän”

- Säljare på Karlbergsvägen 35B

“Andreas hjälpte oss med försäljning av en bostad. En duktig, driven och pålitlig mäklare. Alltid tillgänglig och hjälpsam. Rekommenderas starkt.”

- Säljare på Porlabacken 37
SÅLDA OBJEKT:
SLUTPRIS: 5 170 000

Karlbergsvägen 35B

Stockholm
57kvm - 2 Rum
SLUTPRIS: 2 830 000

Jenny Linds Gata 10

Hägersten
57kvm - 2 Rum
SLUTPRIS: 1 990 000

Porlabacken 37

Bandhagen
70kvm - 3 Rum

Kontakta Andreas!

Bostada värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är därför viktigt för oss att du förstår hur behandlingen av dina personuppgifter ser ut när du använder dig av våra tjänster. Läs personuppgiftspolicy.