Mäklare Andreas Pontén

Andreas Pontén

1 recensioner
Tel: 0730-500897

Mitt intresse för människor, fastigheter och affärer drev mig för ca åtta år sedan till att studera fastighetsekonomi på ett universitet i Värmland.

När jag var färdig med mina studier så har jag haft roliga och lyckade år med arbete både som fastighetsmäklare och inom marknadsföring. Att även jobba med annat än fastighetsmäkleri gjorde att jag också fick nya perspektiv och idén med ett helt nytt koncept växte fram.

Så tillsammans med några av mina bästa vänner och duktiga mäklare gjorde vi slag i saken och startade Bostada.

Det bästa med mitt jobb som mäklare är att det omfattar så viktiga och snabba processer där servicenivå, timing och engagemang är det mest fundamentala.

Du är alltid välkommen att kontakta mig om du vill få din bostad i Stockholm värderad. Jag kan hjälpa till med försäljningen av både bostadsrätter, villor och fritidshus.

Läs gärna mer om mig och Bostada genom att  klicka här

RECENSIONER:

“Allt klickade direkt och förtroendet växte under hela försäljningen, det känns som jag har fått en ny vän”

- Säljare på Karlbergsvägen 35B
SÅLDA OBJEKT:
SLUTPRIS: 5 170 000

Karlbergsvägen 35B

Stockholm
57kvm - 2 Rum

Kontakta Andreas!

Bostada värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är därför viktigt för oss att du förstår hur behandlingen av dina personuppgifter ser ut när du använder dig av våra tjänster. Läs personuppgiftspolicy.