Mäklare Charlotte Vrethammar

Charlotte Vrethammar

📱 076-1058290 📧 charlotte@bostada.se
I mitt yrke som mäklare strävar jag efter en personlig relation med engagemang och kompetens. Med närmare 20 år i branschen har jag en gedigen erfarenhet av att arbeta med människor under en så viktig transaktion som en bostadsaffär
utgör.
Mina nio första år som mäklare arbetade jag i USA, på en tuff marknad med höga krav på service. I Sverige har jag arbetat för en av de stora mäklarkedjorna i många år. Som andra flera i branschen har jag insett att mäklartjänsten kan utföras till ett lägre pris, utan att tappa i kvalitet och engagemang och jag är därför glad att ha tagit steget över till Bostada.
Bostada erbjuder större frihet att utforma mäklartjänsten som mina kunder och jag önskar. Vi håller fasta kostnader till ett minimum vilket för dig som kund innebär att du betalar för vad tjänsten kostar men inte för huvudkontor, företagsevent, kontorspersonal m m. Du får ett fast pris och kan få en offert direkt på vår hemsida.
Min hemmamarknad är Nyköping och Oxelösund.  Jag arbetar även i Trosa och Gnesta kommun.

Läs gärna mer om mig och Bostada genom att  klicka här

SÅLDA OBJEKT:
SLUTPRIS: 2 200 000

Fotbollsvägen 7

Nyköping
97kvm - 4 Rum

Kontakta Charlotte!

Bostada värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är därför viktigt för oss att du förstår hur behandlingen av dina personuppgifter ser ut när du använder dig av våra tjänster. Läs personuppgiftspolicy.