Sabina Eriksson

Sabina Eriksson

6 recensioner
📱 070-6881800 📧 sabina@bostada.se

Mitt mål är att alla som kommer i kontakt med mig som mäklare ska känna sig så väl omhändertagna att de gladeligen rekommenderar mig när frågan om val av fastighetsmäklare dyker upp.

Att jobba med fokus mot rekommendationer är för mig att aktivt jobba för att överträffa de förväntningar som finns under bostadsaffären, med stort engagemang i varje enskild affär och med ett ärligt och personligt förhållningssätt jobbar jag för att alla kunder ska få kontinuerlig återkoppling och veta vad som händer genom hela försäljningsprocessen.

Jag vill att du ska känna dig trygg genom hela din bostadsaffär, både som säljare och köpare.

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2013 och under tiden byggt upp en bred kompetens med både fastigheter, bostadsrätter och nyproduktioner i portföljen. Efter att ha känt på mäklarbranschen i både Åre och Östersund så kände jag ändå att något saknades och jag har därför valt att starta upp Bostada, för att själv jobba mot förändringar inom fastighetsmäklaryrket så att en fastighetsmäklare ska fortsätta vara en hållbar tjänst i framtiden, både för fastighetsmäklaren och för bostadssäljaren.

Att bryta bilden av den traditionella mäklaren med dyra arvoden och snäva arbetsramar känns viktigt för mig, framförallt i en tid med digitalisering och miljön i fokus. Med ett skräddarsytt upplägg för just din bostadsförsäljning får du inte bara en heltäckande mäklartjänst, en personlig mäklare som kan just ditt område och full insyn i hela bostadsprocessen – du får även mer pengar kvar i plånboken!

För mer info om Bostada i Jämtland klicka här

RECENSIONER:

“"Det är väldigt sällan man hittar en person som är så engagerad och lyhörd som Sabina. Hon bjuder på ett otroligt bra bemötande, och jobbar på ett sätt som passar "vanligt" folk bättre än de flesta andra mäklare. Det här är verkligen en människa som hittat rätt yrke, och dessutom brinner för det. Rekommenderas starkt!"”

- Säljare Skylnäs 120

“Första intrycket av mäklaren Sabina va perfekt vilket visade säg stämma hela vägen till slutet ! Så glad, trevlig å kompetent tjej !”

- Säljare på Albertinavägen 10

“Bästa mäklaren i stan”

- Säljare på Södra Torlandsgatan 21A
Visa fler recensioner

Kontakta Sabina!

Bostada värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är därför viktigt för oss att du förstår hur behandlingen av dina personuppgifter ser ut när du använder dig av våra tjänster. Läs personuppgiftspolicy.