Mäklare Sabina Östersund

Sabina Eriksson

4 recensioner
079-3496585

Mitt mål är att alla som kommer i kontakt med mig som mäklare ska känna sig så väl omhändertagna att de gladeligen rekommenderar mig när frågan om val av fastighetsmäklare dyker upp.

Att jobba med fokus mot rekommendationer är för mig att aktivt jobba för att överträffa de förväntningar som finns under bostadsaffären, med stort engagemang i varje enskild affär och med ett ärligt och personligt förhållningssätt jobbar jag för att alla kunder ska få kontinuerlig återkoppling och veta vad som händer genom hela försäljningsprocessen.

Jag vill att du ska känna dig trygg genom hela din bostadsaffär, både som säljare och köpare.

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2013 och under tiden byggt upp en bred kompetens med både fastigheter, bostadsrätter och nyproduktioner i portföljen. Efter att ha känt på mäklarbranschen i både Åre och Östersund så kände jag ändå att något saknades och jag har därför valt att starta upp Bostada, för att själv jobba mot förändringar inom fastighetsmäklaryrket så att en fastighetsmäklare ska fortsätta vara en hållbar tjänst i framtiden, både för fastighetsmäklaren och för bostadssäljaren.

Att bryta bilden av den traditionella mäklaren med dyra arvoden och snäva arbetsramar känns viktigt för mig, framförallt i en tid med digitalisering och miljön i fokus. Med ett skräddarsytt upplägg för just din bostadsförsäljning får du inte bara en heltäckande mäklartjänst, en personlig mäklare som kan just ditt område och full insyn i hela bostadsprocessen – du får även mer pengar kvar i plånboken!

RECENSIONER:

“Mycket proffesionell, målmedveten, tydlig, trevlig, glad, kort sagt mycket bra”

- Säljare på Bratteggen Barkvägen 1

“Jag har redan börjat tipsa andra om Sabina och Bostada av bara farten. Jag ser henne som trevlig och social, energirik, proffsig, noggrann, inlyssnande. Hon är noga med att höra efter vad man har för önskemål och prioriteringar och var tydlig hela vägen. Jag valde i samråd med henne att vara med på visningarna (inte ett bra val för alla men för mig var det det iaf) och det var en givande upplevelse där jag också såg Sabinas genuina leende under hela tiden då hon bemötte spekulanter. För mig var det avgörande i val av mäklare att jag visste vad jag skulle betala för tjänsten och var nöjd med prislappen. Detta i kombination med Sabinas personlighet och dedikation till att ha nöjda kunder gjorde valet lätt. Varmt tack Sabina för att du bidrog till både glada säljare och köpare. Minnesvärt.”

- Säljare på Köpmangatan 44B

“Trots att utgångspriset passerats och mäklaren hade fast avgift så fortsatte hon att jobba på att försäljningspriset skulle bli ännu bättre för mig”

- Säljare på Köpmangatan 63A
Visa fler recensioner

Kontakta Sabina!

Bostada värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är därför viktigt för oss att du förstår hur behandlingen av dina personuppgifter ser ut när du använder dig av våra tjänster. Läs personuppgiftspolicy.