Kontakta en engagerad mäklare i Sundsvall & Timrå

Vladimir jobbar som mäklare i Sundsvalls och Timrås kommun. Han har erfarenhet av att förmedla villor, bostadsrätter, fritidshus och även tomter. Han är en motiverad och engagerad mäklare som brinner för att hjälpa sina kunder och göra dom nöjda. Hans arbete som din mäklare präglas av omtanke, ansvar och transparens. 

“Mitt mål är att alla som kommer i kontakt med mig som mäklare ska känna sig varmt omhändertagna” berättar Vladimir, “ så omhändertagna att de i framtiden gladeligen rekommenderar mig till sina nära och kära” 

Vladimir ser fram ett ett trevligt samarbete med dig som behöver hjälp med din försäljning av din bostad. Tveka inte att höra av dig om du vill prata bostad med en duktig mäklare. 

Så här säger några av våra kunder: 

”Vladimir är väldigt tydlig och han är mån om att både säljare och köpare ska bli nöjda. Det har varit enkelt och trevligt att anlita Vladimir. Det har också varit mycket enkelt att få snabb kontakt med honom. Jag vill varmt rekommendera Vladimir som mäklare!” – Annelie A 

 

Din mäklare Vladimir Smirnov

Vladimir Smirnov
Sundsvall

Vladimir Smirnov

Reg. Fastighetsmäklare
📱 070-6041194 📧 vladimir@bostada.se

1. Rådgivning

Mäklaren finns alltid att tillgå som bollplank för alla parter under försäljningens gång. Tveka inte att...
Läs mer

2. Fotografering

I grunderbjudandet ingår ett välregisserat fotopaket med högupplösta bilder. Bilderna tas av en...
Läs mer

3. Objektsbeskrivning

Mäklaren tar fram en objektsbeskrivning i samarbete med dig som säljer din bostad. Målet är att ge spekulanter en...
Läs mer

4. Annonsering

Marknadsföring på bostada.se, booli och hittahem ingår. En avgift tas ut av Hemnet när bostaden publiceras på...
Läs mer

5. Visningar

Visningen ser vi som mäklarens stora föreställning. Vi är trevliga, aktiva, naturliga och personliga, aldrig...
Läs mer

6. Budgivning

Mäklaren håller i budgivningen. Läs mer om vår budgivningspolicy här...
Läs mer

7. Kontrakt

Kontrakt måste skrivas, men de måste inte skrivas på kontor. Vi ses i stället allihop hemma hos dig: din...
Läs mer

8. Tillträde

Du kommer inte helt undan den traditionella kontorsmiljön. Själva tillträdet måste banken...
Läs mer

9. Deklaration

Det kan vara klokt att ha koll på skatten som uppstår i samband med din försäljning. Mäklaren hjälper...
Läs mer

Vad är Bostada?

Sålda bostäder i Sundsvall

SLUTPRIS: 1 200 000

Åhvägen 34

Njurunda
63kvm - 4 Rum
SLUTPRIS: 1 000 000

Skiftesvägen 3 B

Sundsvall
81kvm - 3 Rum

En Personligare mäklare i Sundsvall

Bostada har ett bransch-unikt koncept där du som ska sälja din bostad enklare kan se vad det kommer att kosta att anlita en Bostada-mäklare. Bostada startades för att ta ett nytt grepp på marknaden. Förutom att vi är tydliga med vad tjänsten kostar oavsett slutpris så vill vi också mer noggrant berätta vad som ingår i grundarvodet och vilka spännande tjänster man kan välja till för att krydda just din försäljning. Går du vidare till nästa steg så kommer du enklare se just vad det kostar och vilka tjänster vi erbjuder. Bostada i Sundsvall kommer med Vladimir i spetsen alltid att leverera en högkvalitativ tjänst med personlig prägel till ett mer prisvärt arvode.

Välkommen att kontakta oss i Sundsvall.

Bostada Sundsvall

Nu finns Bostada i den vackra staden Sundsvall med omnejd. En stad som länge har betraktats av både sina egna invånare och utomstående som en av landets vackraste städer och som för bara några år sedan fick just det erkännandet i en stor undersökning. Det finns många anledningar till varför Sundsvall anses vara så vackert och trevligt att bo i, dels att man både drar fördel av sin vackra natur och omgivning, med en stad beläget vid en havsvik och mellan södra Stadsberget och norra Stadsberget. Och kanske framförallt för att man har en stadskärna med äldre hus som till stor del är uppförda under en tidsperiod då man la ett stort värde i vacker arkitektur på slutet av 1800-talet.

För den mer praktiskt lagda så uppskattar man Sundsvall och Timrå för att det är bra städer att leva i, man har det man behöver på lagom avstånd och man kan även stoltsera med Sveriges tredje största köpcentrum i Birsta.

För att få mer info om Sundsvall och hur staden fungerar bör du besöka den här sidan där varje område beskrivs och porträtteras på bra vis.

Om du vill prata bostad och boende med någon som älskar Sundsvall så borde du kontakta Bostada Sundsvall och Vladimir idag.

Vanliga frågor

Vad ingår hos Bostada?

Oavsett om du ska sälja en villa, fritidshus eller bostadsrätt så kan du räkna med att i grundtjänsten ingår allt det som behövs för att sälja din bostad på ett bra och tryggt sätt. Exempelvis ingår alltid visningar, rådgivning, kontrakt, tillträde, fotografering. För mer information klicka här

Vad är ”räkna på din försäljning”?

Det är där du enkelt kan se vad det kommer att kosta att sälja din bostad. Väljer du exempelvis till tjänsten 3D-fotografering så läggs den kostnaden in i offerten direkt. Allt för att du ska få en så tydlig bild som möjligt redan innan du träffar mäklaren.

Är ni som en vanlig mäklare?

På många sätt är vi precis som en vanlig mäklare. Vi tycker att det personliga mötet är det absolut viktigaste både med dig som säljer och med alla spekulanter. Vad som främst skiljer oss från en vanlig mäklare är just att vi alltid tar fast pris och att vi presenterar mer information på vår hemsida så att du som säljare kan vara med och påverka både pris och tjänster.

Erbjuder ni extratjänster?

Vi erbjuder en mängd olika extratjänster som du kan välja till direkt på hemsidan eller efter konsultation med mäklaren. Läs mer på vår sida om extratjänsterna här, eller gå vidare i räkna på din försäljning för att se hela utbudet.

Är mäklaren med på visningen?

Ja, mäklaren håller alltid i alla visningar, precis som hos de traditionella firmorna