PRIS: 650 000 SEK
INTRESSEANMÄLAN
Bostada värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är därför viktigt för oss att du förstår hur behandlingen av dina personuppgifter ser ut när du använder dig av våra tjänster. Läs personuppgiftspolicy.

Lantlig tomt med arkitektritat hus

Unik möjlighet att tillsammans med arkitekt Hans Murman få rita upp just Ert drömboende!

Idylliskt område med öppna landskap och naturen runt knuten. Visionen är ett charmigt bullerbyområde där husen styrs av ledord som: låg energiförbrukning, hög standard och sammanhängande arkitektur. Utöver dessa punkter kan drömmar och visioner om husets planlösning, funktioner och storlek flöda fritt. Vad är viktigt i just Ditt hem?

Att bo i ett arkitektritat hus betyder inte enbart att huset är visuellt attraktivt, det har så många andra fördelar. Husen på Rödöns Prästbord är designade av arkitekt Hans Murman och husägarna för att passa in i landsbygden de står i med genomtänkta val från första penntaget. Husen har en tidlös modern arkitektur med lugna harmoniska former, sunda materialval och en hög teknisk standard. Husen är även byggda med miljön i fokus och en väldigt låg energiförbrukning. Ni minskar inte bara ert ekologiska fotavtryck genom att bo här - utan även driftskostnaderna sjunker rejält.

Efter att ha spånat idéer och husplaner med arkitekten får ni en offert på ert nyckelfärdiga hus med allt klart så som finplanerad tomt, grusad uppfart och fiber indraget. Grundidén är en totalentreprenad med vill man istället utföra delar av entreprenaden själv finns inget hinder för det. Entreprenaden tecknas via separat avtal där byggherren står för all kontakt med byggarbetarna för att förenkla processen ytterligare för er. Handpenning 10% på tomt+entreprenad betalas vid kontraktsskrivningen och resterande del av köpeskillingen erläggs vid tillträdesdatum.

OBS: Tomten säljs endast i kombination med tecknat entreprenadavtal för att få samma arkitektur på området. Det går alltså inte köpa endast tomten och själv välja en egen husleverantör.
Angivet pris avser tomten och slutlig offert med totala kostnaden fås efter möte med arkitekt och byggherre. Riktpris för tidigare hus 150 kvm med hög standard, bastu, braskamin och dubbelcarport med förråd är 4 795 000 kr. Detta kan både under-och överstigas beroende på just Era val.

Rödön går rakt in i hjärtat och här garanteras trivsel för både gammal och ung med fantastisk natur, Storsjön, fjällen och öppna landskap. Ett stenkast från området finns både skola och förskolor. Storsjön med badplats nås med en kort promenad och upplyst elljusspår ligger på andra sidan vägen. Rödön ligger lantligt beläget med lagom pendlingsavstånd både till Östersund, Krokom och flygplatsen.

Kolla gärna in det första huset i 360 grader för att få en uppfattning av de material och färgval som används i standardutförandet: https://roundme.com/tour/81109/view/206002/
Mer av arkitekt Hans Murman går att se på www.murman.se
För mer information se gärna hemsidan www.boparodon.se

Välkommen hem till Rödön!

Bostadstyp:
Småhus
Tomtarea:
1010 kvm
Totalarea:
1010 kvm

Mäklare

Mäklare Sabina Östersund
Mäklare Sabina Östersund
Ansvarig mäklare:
Sabina Eriksson
Illustration Rödöns Prästbord
BOSTADA - ALLTID FAST MÄKLARARVODE

Räkna på din försäljning och boka mäklare på en minut

STEG 1/4
Ange postnummer…
Illustration Rödöns Prästbord
Flygfoto
Exempelbild arkitektur
Vy vid Storsjön
Fastighetskarta

Fakta

Allmän information

 • Pris: 650 000 kr
 • Pristyp: Pris
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Tomtarea: 1010 kvm
 • Taxeringsvärde mark: 228 000 kr
 • Totalt taxeringsvärde: 228 000 kr
 • Objektstyp:Tomt

Övriga rättigheter och belastningar

 • Typ av övriga rättigheter och belastningar: Planer och bestämmelser
 • Beskrivning:
  Del Av Rödöns Prästbord 1:3 M Fl Rödön., Detaljplan (Beslutsdatum: 20110906, Registreringsdatum: 20111202)
 • Typ av övriga rättigheter och belastningar: Rättigheter last
 • Beskrivning:
  Ledningsrätt: Vatten och avlopp
 • Typ av övriga rättigheter och belastningar: Rättigheter last
 • Beskrivning:
  Ledningsrätt: Vattenledning - Vatten
 • Typ av övriga rättigheter och belastningar: Rättigheter last
 • Beskrivning:
  Ledningsrätt: Vattenledning

Byggnad

 • Avlopp: Kommunalt avlopp
 • Vatten: Kommunalt vatten

Efter visning

Vi på Bostada arbetar med så kallad öppen budgivning. Det innebär att mäklaren redovisar löpande det senaste inkomna budet till säljare och samtliga budgivare. Alla som deltar i en budgivning accepterar att kontaktuppgifter, bud och tidpunkt för budet registreras i budförteckningen. Endast köparen och säljaren har rätt att ta del av budförteckningen efter avslutad budgivning. Mäklaren är skyldig att framföra samtliga bud till säljaren, det är mäklaren skyldig att göra. Buden förmedlas löpande till säljaren, alltså direkt när de kommer in och alltid innan köpeavtalet är undertecknat. Säljaren avgör om budet ska beaktas och föras vidare till de övriga spekulanterna. Säljaren har alltid fri prövningsrätt. Det betyder att säljaren alltid avgör vem han eller hon vill sälja till, när det skall ske och till vilket pris. Det innebär exempelvis att säljaren har rätt att sälja till en spekulant som lagt ett lägre bud än det högsta. Köpet är bindande först när båda parter alltså säljare och köpare har undertecknat köpeavtalet. Läs mer om budgivning här: https://www.bostada.se/budgivningspolicy/ http://www.fmi.se/budgivning http://www.maklarsamfundet.se/konsument/budgivning

Mäklare

Mäklare Sabina Östersund
Mäklare Sabina Östersund
Ansvarig mäklare:
Sabina Eriksson