Lokal kännedom

Vi på Bostada vet allt om Örebro och vi älskar den här staden. Vår mäklare i Örebro har flera års erfarenhet och har förmedlat flera hundra bostäder i de flesta av Örebros områden och närområden så som Adolfsberg, Sörbyängen, Almby, Lillån, Lundby och Odensbacken. Så oavsett var i Örebro med omnejd du bor och oavsett om du bor i en villa, radhus  eller lägenhet så ska du veta att Bostadas mäklare kan hjälpa dig till en bra försäljning.

Så här säger några av våra kunder: 

”Mycket engagerad, trevlig och kunnig mäklare” – Richard K

”Sålde mitt hus, Dennis är det bästa mäklaren. Rekommenderar honom till alla” – Dilek D

Bra mäklare! 🙂 Jag som köpare kände mig trygg och säker och kände att jag hade bra kontakt genom hela köpet .. smidigt. – Ida E

 

 

Dina mäklare i Örebro

Dennis Svensson
Örebro & Karlskoga

Dennis Svensson

Reg. Fastighetsmäklare
📱 0730-500397 📧 dennis@bostada.se

Det här ingår i arvodet

1. Rådgivning

Mäklaren finns alltid att tillgå som bollplank för alla parter under försäljningens gång. Tveka inte att...
Läs mer

2. Fotografering

I grunderbjudandet ingår ett välregisserat fotopaket med högupplösta bilder. Bilderna tas av en...
Läs mer

3. Objektsbeskrivning

Mäklaren tar fram en objektsbeskrivning i samarbete med dig som säljer din bostad. Målet är att ge spekulanter en...
Läs mer

4. Annonsering

Marknadsföring på bostada.se, booli och hittahem ingår. En avgift tas ut av Hemnet när bostaden publiceras på...
Läs mer

5. Visningar

Visningen ser vi som mäklarens stora föreställning. Vi är trevliga, aktiva, naturliga och personliga, aldrig...
Läs mer

6. Budgivning

Mäklaren håller i budgivningen. Läs mer om vår budgivningspolicy här...
Läs mer

7. Kontrakt

Kontrakt måste skrivas, men de måste inte skrivas på kontor. Vi ses i stället allihop hemma hos dig: din...
Läs mer

8. Tillträde

Du kommer inte helt undan den traditionella kontorsmiljön. Själva tillträdet måste banken...
Läs mer

9. Deklaration

Det kan vara klokt att ha koll på skatten som uppstår i samband med din försäljning. Mäklaren hjälper...
Läs mer

Vad är Bostada?

Några av våra tidigare sålda bostäder i Örebro

SLUTPRIS: 2 700 000

Rostagatan 4

Örebro
79kvm - 3 Rum
SLUTPRIS: 1 400 000

Prostvägen 6

Örebro
41kvm - 1 Rum
SLUTPRIS: 2 500 000

Postmästaregatan 52

Örebro
116kvm - 5 Rum
SLUTPRIS: 2 150 000

Anna Lenah Elgströms väg 28

Örebro
94kvm - 4 Rum
SLUTPRIS: 2 040 000

Anna Lenah Elgströms väg 46

Örebro
81kvm - 3 Rum
SLUTPRIS: 2 195 000

Restalundsvägen 2

Örebro
62.5kvm - 2 Rum
SLUTPRIS: 2 730 000

Odalgatan 24B

Örebro
137kvm - 4 Rum
SLUTPRIS: 1 570 000

Markörvägen 18

Örebro
78kvm - 3 Rum
SLUTPRIS: 1 450 000

Olofsgatan 9

Örebro
43kvm - 2 Rum
SLUTPRIS: 1 320 000

Fogdegatan 5

Örebro
50kvm - 1 Rum
SLUTPRIS: 2 300 000

Restalundsvägen 2

Örebro
62.5kvm - 2 Rum
SLUTPRIS: 2 100 000

Änggatan 27

Örebro
77kvm - 3 Rum
SLUTPRIS: 2 300 000

Storgatan 50

Örebro
87kvm - 3 Rum
SLUTPRIS: 1 760 000

Restalundsvägen 69

Örebro
74kvm - 4 Rum

Mäklare i Örebro med fastpris

Bostada är en helt unik mäklare i Örebro som vill göra saker och ting annorlunda. Vi startade därför Bostada för att ta ett nytt grepp på marknaden. Den stora skillnaden för dig som ska sälja din bostad är att du alltid får ett fast arvode  av oss när du säljer din bostad.  Förutom ett tydligt pris har vi också gjort det enklare att förstå vad som faktiskt ingår och vad som är tillval. På det viset skalar vi bort moment som kan vara onödiga och kostsamma för just din försäljning men nödvändiga för någon med ett annat typ av boende. Hos oss ser du alltid vad du betalar för och det är du som väljer till om och vilka extratjänster du vill ha. Bostadas fasta arvode är prisvärt och många gånger lägre än övriga aktörer men det innebär inte att du gör avkall på vare sig kvalité eller innehåll, vi jobbar helt enkelt bara efter annan affärsmodell. Det är därför vi kallar oss för ”nya tidens mäklare”. Välkommen att kontakta oss i Örebro.

Varför Bostada borde vara din mäklare

Bostada är en sammanslutning av fria mäklare som alla jobbar som konsulter, det gör att du kan vara säker på att din mäklare kommer vara engagerad och alltid göra allt för att du som säljare verkligen ska bli 100 % nöjd.

Idén föddes efter att vi jobbat ett antal år som traditionella mäklare och kom fram till samma insikt: Det här kan göras bättre. Mer anpassat till varje kunds behov. Och roligare.

Att vi  delar ett antal värderingar som gör jobbet mer meningsfullt för oss. Och därför – det är vår poäng – blir det också bättre för dig som säljer din bostad.

Alla vi mäklare som går samman i Bostada vill exempelvis ta bort allt sådant som fördyrar, utan att ha något med själva affären att göra. Det du investerar i säljprocessen ska enbart gynna försäljningen av din bostad. Därför har vi inga dyra kontor på fina adresser.

Följ oss på Facebook och Instagram

Mäklaren svarar

Gör ni gratis värderingar? 

Ja, vi erbjuder alltid gratisvärderingar oavsett om du ska sälja eller om du bara är nyfiken, vill du läsa mer och kontakta oss klicka här

Vad ingår i arvodet?

I Bostadas arvode så ingår det mest nödvändiga för att din försäljning ska bli riktigt lyckad. Vi har samlat samtliga tjänster med ytterligare information här 

Vad innebär ”räkna på din försäljning”?

Med vårt nya sätt att räkna på din försäljning kan du som säljare direkt få svar vad din försäljning skulle kosta om du anlitade oss. Du kommer här se exakt vad grundtjänsten kostar, välja den mäklare du helst vill arbeta med och ha möjlighet att lägga till extratjänster som även dom presenteras med ett fast pris. Allt det här är kostnadsfritt och till för att du ska få en så bra grund som möjligt inför första mötet med en Bostada mäklare. 

Vilka extratjänster har ni? 

Vi har olika typer av extratjänster baserade på vad du är ute efter. Vill  exempelvis att din bostad verkligen ska sticka ut bland alla annonser så har vi några extratjänster som får den att sticka ut. Är det städhjälp eller styling du är ute efter så har vi även det. Klicka dig vidare på räkna på din försäljning för att se alla tjänster och deras pris om du vill veta mer.

Finns ni i hela Örebro län? 

Vi arbetar i stora delar av örebro län, enklast att ta reda på om du har möjlighet att sälja med oss på Bostada är att knappa in ditt postnummer i ”Räkna på din försäljning” klicka här för att göra det. Vi har förmedlat bostäder i bland annat Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg för att nämna några orter. Är det så att vi inte finns i ditt område så får du gärna kontakta oss ändå så kanske vi ändå kan hjälpa dig.

Har ni hand om visningen? 

Självklart håller vi i visningen, vi är övertygade om att en neutral och påläst mäklare gör det bästa jobbet med att förmedla just din bostad till en ny ägare. 

Örebro

Välkommen till Bostada Örebro. Vi förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus med omtanke och passion i Örebro med omnejd. Våra mäklare har bra lokalkännedom och en bred kompetens inom de allra flesta frågor som rör bostäder. Du är alltid välkommen att kontakta oss kring alla dina frågor och funderingar, oavsett om du ska sälja, köpa eller värdera din bostad.

Örebro har de senaste åren varit en av Sveriges mest expansiva städer. Vilket också märks i alla kringliggande orter. Helt nya stadsdelar har växt fram med bostadskvarter, gator och torg. De äldre och mer etablerade områdena har även dem många gånger vuxit och även genomgått en generationsväxling på senare år. Nyproduktionen som har dominerat stadsbilden de sista åren har inneburit att utbudet och bredden av bostäder har blivit större.

Eftersom vi kan Örebro så vet vi vilka köpare som söker sig till just din bostad och vi gör det vi kan för att matcha deras preferenser mot ditt. Vi vet exempelvis att en person som söker ett ”naturnära” boende kan uppskatta de centrala områdena Rynningeåsen och Ormesta likväll som Garphyttan. Vi vet också att den stora mängden studenter som finns och flyttar till vår stad uppskattar de mer urbana områdena runt Sörbyängen, Almby och Sörby-Eklunda. Man ska inte heller glömma de allra centralaste delarna av Örebro som lockar allt från senioren till förstagångsköparen.

Boka gärna ett möte med oss så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälp dig med din försäljning.