TIPS OCH TRICKS

Bostada – En ny typ av mäklare

Skrivet av:
Antonio Yuksel

Vad kostar egentligen mäklaren? 

Vi vill vara ett enklare alternativ och besvara de här frågorna direkt när du besöker vår hemsida.  Att låta dig som kund få påverka din tjänst och få större insyn i processen blev därför ledmotivet. Därför startade vi Bostada, en komplett mäklartjänst men med ett attraktivt fast arvode.

 

Vi kallar det vi är för en sammanslutning av fria mäklare

Vi tycker det är dags att sätta ett pris på mäklartjänsten som är rättvist för alla, både för bostadssäljare och mäklare. Alla vi mäklare som gått samman i Bostada vill t ex ta bort allt sådant som fördyrar, utan att ha något med själva affären att göra, exempelvis går stora summor till hyror, franchiseavgifter och så klart vinst till de som äger kontoret.

Din säljprocess

Vår idé bygger på att det du investerar i säljprocessen enbart ska gynna försäljningen av din bostad. Så därför skippar vi höga hyror och fina kontor.  Och vi låter dig välja vilka tjänster du vill använda.

Redan nu kan du klicka här för att  enkelt ta reda på vad vi kostar. Vi finns etablerade i Nyköping, Mölndal, Sigtuna, Örebro, Karlskoga, Göteborg, Hisingen, Östersund, Sundsvall och Lidköping, men vi jobbar för att fler städer ska få ta del av Bostada:s tjänster.  Om du dessutom är intresserad av tilläggstjänster så får du även se vad de skulle kosta dig. Självklart använder vi oss enbart av betrodda och etablerade aktörer för alla våra tilläggstjänster. Inget av de valen du gör nu i “räkna på din försäljning” är bindande, utan fungerar endast som ett underlag för dig för att få en bra uppfattning om vad kostnaden blir.

Läs också gärna mer om våra mäklare:

Dennis Svensson 

Antonio Yuksel 

Robin Rodrigues 

Vladimir Smirnov

Charlotte Vrethammar 

Sabina Eriksson

Caglar Önal

Peter Carlevi

 

Antonio Yuksel
SKRIVET AV:

Antonio Yuksel

📱 0730-500297 📧 antonio@bostada.se