TIPS OCH TRICKS

Bostada + SUP46 = 😃

Bostada har precis blivit antagna som ny medlem till en av Europas bÀsta och ledande start-up hub. Start-Up People of Sweden. PÄ  SUP46 fÄr bara de företag som har en banbrytande idé och stor potential tilltrÀde. Vi pÄ Bostada Àr sÄ klart superglada över att vi har blivit medlemmar pÄ SUP46. Vi hoppas att detta ska leda till nya intressanta kontakter och möjligheter.

SUP46 grundades 2013 med ambition om att under ett och samma tak samla Sveriges hetaste digitala startups, affÀrsÀnglar, riskkapitalföretag och innovationsaktörer. Genom ett digitalt ekosystem i vÀrldsklass erbjuds medlemmar ett exklusivt kontaktnÀt, faciliteter och investerare för att effektivt kunna skala upp sina verksamheter. SUP46 har handplockat medlemmarna efter kriterierna att det ska vara ett  svenskt startup företag med stora ambitioner.

Sedan SUP46 startade Är 2013 har ca 180 medlemsansökningar accepterats. Dessa bolag har skapat mer Àn 1 200 arbetstillfÀllen och tagit in ca 3,8 miljarder kronor i riskkapital. De höga kriterierna för att bli medlem speglas i att mer Àn nio av tio av antagna startups fortfarande Àr aktiva.  Listan över de största investeringarna 2017 toppas av bolagen KRY, Doctrin, AMRA, Lexplore och DPOrganizer.

HÀr kan ni lÀsa mer om SUP46

Mer info om Bostada finns hÀr