TIPS OCH TRICKS

Bra att veta om flyttstädning

Skrivet av:
Dennis Svensson

Din bostad har blivit såld och du är på väg mot ett nytt hem. Men det är en sak kvar – flyttstädning. Med blicken fäst mot det nya boendet och hur hemtrevligt det ska bli så är det sista man vill tänka på att det också måste städas i den gamla bostaden. Flyttstädningen är inte heller nådig, det krävs noggrannhet och städning av platser som man kanske inte rört på flera år. För handen på hjärtat, när städade du bakom spisen senast?

Oavsett hur mycket du tyckte om den lägenhet eller det hus som du sålt så är flyttstädningen oftast ett moment som folk ogillar, eller om inte annat, har svårt att hinna med i vardagspusslet. Checklistan för allt som ska städas är nämligen lång. Här listar vi några få punkter av allt putsande och fejande som krävs för en fullgjord flyttstädning.

 

  • Putsa alla fönster på in- och utsidan, mellan glasen och rengör eventuella persienner

  • Rengör lister, väggar och tak

  • Dra ut spisen och rengör spisens sidor, golvet och väggen

  • Rengör köksfläkten samt filtret

  • Torka alla skåp invändigt och utvändigt

  • Dammsug och moppa varenda liten vrå

  • Rensa golvbrunnen

  • Torka av eluttag och strömbrytare

 

En Bostada rosa dammvippa
Flyttstädning Bostada – Nya tidens mäklare

Låt proffsen göra jobbet!

Det här var bara ett axplock av allt som behöver tas itu med, men troligtvis har huvudvärken kommit krypandes redan nu. Lösningen är därför att helt enkelt låta en proffsig städfirma sköta det åt dig. Senaste tiden har fler och fler förstått fördelen med att anlita en firma som tar hand om den här delen. Det har gjort att konkurrensen på marknaden ökat och prisbilden blivit lägre. Dessutom finns fortfarande RUT-avdraget som även det gör det hela mer prisvärt. Och tro oss, det du investerar i flyttstädningen får du tillbaka i form av mer tid och energi över till annat.

Vi på Bostada låter självklart dig avgöra om du vill ta hjälp med flyttstäd eller inte, men vi kommer alltid att rekommendera det. Därför har vi samarbeten med en rad firmor som du enkelt kan boka flyttstäd hos på vår webbsida. Så att du kan lägga fokus på din nya bostad, och dessutom känna dig trygg med att de nya ägarna får flytta in i ett skinande rent hem att trivas i.

Vi på Bostada har ett bra samarbete med en firma som ni alltid kan vända er till för att få veta mer: Qleano 

Dennis Svensson
SKRIVET AV:

Dennis Svensson

📱 0730-500397 📧 dennis@bostada.se