TIPS OCH TRICKS

Din mäklare i Hägersten

Skrivet av:
Andreas Pontén

Bostada – inte som de andra mäklarna i Hägersten

Tidigare har man som säljare fått sitta i långa möten.  Inte sällan med flera mäklare för att få reda på vad som ingår i tjänsten och vad det kostar. Det är där Bostada skiljer sig från mängden.

Eftersom vårt mål är att förenkla och förbättra mäklartjänsten så handlar mitt möte med er inte om arvodet.  För det vet ni redan. Mötet ska handla om din bostad och hur vi ska på bästa sätt profilera den för ett lyckat resultat.

Passa gärna på att redan nu klicka här och räkna på din försäljning.  Jag kan även här för att avslöja lagom mycket nämna att arvodet i Hägersten för en bostadsrätt är 25 000 kr och för en villa 40 000 kr.

Bild på mäklare Andreas Pontén som vattnar en blomma

För att få en bild om vem jag är så kommer här en presentation av mig

Mitt intresse för människor, fastigheter och affärer drev mig för ca åtta år sedan till att studera fastighetsekonomi på ett universitet i Värmland. När jag var färdig med mina studier så har jag haft roliga och lyckade år med arbete både som fastighetsmäklare och inom marknadsföring.

Att även jobba med annat än fastighetsmäkleri gjorde att jag också fick nya perspektiv och idén med ett helt nytt koncept växte fram. Så tillsammans med några av mina bästa vänner och duktiga mäklare gjorde vi slag i saken och startade Bostada.

Det bästa med mitt jobb som mäklare är, att det omfattar så viktiga och snabba processer där servicenivå, timeing och engagemang är det mest fundamentala.

Funderar ni på att sälja er Bostad i Hägersten och vill veta mer om mig eller redan nu boka in ett förutsättningslöst möte, klicka här.

Allt som ingår i arvodet

I Bostada:s mäklararvode ingår alltid en komplett tjänst. I den ingår allt  som behövs för att vi ska kunna sälja sin bostad på ett riktigt bra sätt. Skillnaden som Bostada erbjuder är att utöver detta har du möjlighet att lägga till tjänster som optimerar och underlättar din försäljning ännu mer. Vi tycker att det är bättre att du som säljare själv kan välja till det som är viktigt för din försäljning.  Självklart kan vi också göra det tillsammans om så önskas.

För mer information om Bostada och vad som gör oss unika på marknaden läs mer här

Andreas Pontén
SKRIVET AV:

Andreas Pontén

📱 0730-500897 📧 andreas@bostada.se