TIPS OCH TRICKS

Din mäklare i Lidköping

Skrivet av:
Antonio Yuksel

Bostada – Nya tidens mäklare i Lidköping

Att sälja sin bostad är oftast en av de största affärerna man gör i sitt liv och därmed är det extra viktigt att valet av mäklare blir rätt! Man vill få så bra betalt som möjligt, slippa allt pappersarbete, finna rätt köpare och arbeta med en mäklare man både känner tillit och engagemang ifrån. Allt detta samtidigt som prislappen skall vara så låg som möjligt. Hur ska detta gå ihop kan man undra? Vi på Bostada tog oss an uppgiften och fann lösningen.

Vi på Bostada vill t ex ta bort allt sådant som fördyrar, utan att ha något med själva affären att göra. Det du investerar i säljprocessen ska enbart gynna försäljningen av din bostad. Därför har vi t ex inga dyra kontor på fina adresser. Vi arbetar hemifrån. Tidigare har man som säljare fått sitta i långa möten med flera mäklare för att få reda på vad som ingår i tjänsten och vad det kostar. Det är där Bostada skiljer sig från mängden.  

Eftersom vårt mål är att förenkla och förbättra mäklartjänsten så handlar mitt fysiska möte med er inte om arvodet för det vet ni redan genom att gå in på vår hemsida bostada.se och räkna på er försäljning). Utan enbart om din bostad och hur vi ska på bästa sätt profilera den för ett lyckat resultat. Allt för att göra det så enkelt, personligt och transparent som möjligt.  

Passa gärna på att redan nu klicka här och räkna på din försäljning. Skicka det sedan vidare till mig så lägger vi upp en gemensam plan för att göra er bostadsförsäljning så framgångsrik som möjligt!

Vilka tjänster som ingår i arvodet

I Bostada:s mäklararvode ingår en komplett mäklartjänst, d.v.s allt som behövs för att kunna sälja sin bostad på ett riktigt bra sätt. Precis som hos en traditionell mäklare fast med en mycket trevlig prislapp. Utöver detta har du möjlighet att lägga till tjänster som optimerar och underlättar din försäljning ännu mer. Vi tycker att det är bättre att du som bostadssäljare själv kan välja till det som är viktigt för din försäljning, i samråd med mäklaren såklart!

Antonio Yuksel – Mäklare hos Bostada i Lidköping:

Bild på mäklare Antonio Yuksel i köket

Att både bostadssäljaren och köparen är såpass nöjda med affären så att de vill rekommendera mig vidare till sina vänner och bekanta, det är min drivkraft. Det kan låta klyschigt men min ambition och mitt mål ligger alltid vid den inställningen!

Efter tre år av studier stod jag klar som utbildad Mäklarekonom och min karriär som fastighetsmäklare startade i Örebro under våren 2014.  Sedan dess har jag förmedlat över 400 bostäder. Med en bakgrund inom idrott under i stort sett hela min uppväxt så insåg jag tidigt att det krävs hårt jobb, att man brinner för det man gör samt att man är ödmjuk inför sin uppgift för att nå sina mål. Det är ledord jag arbetar för varje dag. Som nybliven ung pappa vet jag, och min fru, att livet kan förändras snabbt och därmed är det viktigt att försäljningen skräddarsys helt efter din egna livssituation. Jag vill att både du som säljare och dina spekulanter skall känna sig trygga och vägledda längs hela säljprocessen.

Antonio Yuksel
SKRIVET AV:

Antonio Yuksel

📱 0730-500297 📧 antonio@bostada.se