TIPS OCH TRICKS

Din mäklare i Örebro

Skrivet av:
Dennis Svensson

Med bostaden i fokus

Att sälja sin bostad är stort. Det är inte något man gör alltför ofta. Det är viktigt att din försäljning inte blir generaliserad och bara blir en i mängden av bostäder som finns till försäljning på marknaden.Att som säljare inte känna att den mäklare man anlitat gör sitt yttersta för sin försäljning är inte kul. Det är ju faktiskt det man betalar en mäklare för, för att få ett väl utfört arbete. Jag sätter alltid varje enskild affär i fokus och med inställningen att bostaden jag förmedlar är min egen. Hur skulle jag vilja att min egna mäklare skulle bete sig?

Efter några år som fastighetsmäklare på en väletablerad byrå i Örebro kändes det naturligt att ta nästa steg. Men att byta från en firma till en annan och att fortsätta göra samma sak var inget alternativ. Inom mig kände jag att något kunde göras bättre, bli tydligare och enklare för kunden. Jag beslöt att, tillsammans med goda vänner och kollegor, våren 2018 starta Bostada. Min vision är att genom Bostada förenkla och förbättra mäklarbranschen, både för bostadssäljare men också för oss fastighetsmäklare. Säljaren erhåller ett otroligt prisvärt arvode, utan att kvalitén försämras.

Det ska inte vara svårt att få information om vad mäklare tar i provision

Bostada är till största del som vilken annan mäklarkedja som helst. Men ändå inte likt någon annan. Du ska inte behöva ha timtals långa möten med mäklaren vid köksbordet för att få en uppfattning om vad arvodet ligger på.  Hos Bostada får du fortfarande en vanlig mäklartjänst, men med fler valmöjligheter att skräddarsy din försäljning efter ditt eget behov när du ska sälja din bostad. Oavsett om du ska sälja ett hus eller om du ska sälja din lägenhet. För mäklartjänsten ska, som jag nämnde ovan, inte generaliseras. Du ska inte behöva betala för något som du inte behöver i din försäljning. Tvärtom så ska du istället kunna välja till det som är viktigt. Allt i samråd med en bra mäklare.

P.S. se vad jag menar med valmöjligheter här, fyll i ditt postnummer, välj typ av boende, sen är du där!

 

BostadaMäklareSäljabostadSäljalägenhetHittaMäklareÖrebroDennisSvensson
Bostada Mäklare Sälja bostad Sälja lägenhet Hitta Mäklare Örebro Dennis Svensson

 

Att jobba som mäklare i Örebro 

Örebro har de senaste åren varit en stad som expanderat otroligt mycket. Det är riktigt roligt att jobba på en marknad som utvecklas till det bättre med mycket att göra för alla inom fastigheter. Byggbolag, målare och elektriker får fullbokat i kalendern. Nya affärer, butiker och restauranger kommer till som ska anställa personal. Även orter runt omkring de expanderande städerna får sig en uppsving.

Det bästa med att vara mäklare i Örebro är den stora variationen av bostäder som finns. Från äldre lägenheter med fin stuckatur i taket & gedigna trägolv till nyproducerade vindsvåningar med utsikt över ryggåsar. Från radhus i barnvänliga villaområden till välrustade stadsvillor med promenadavstånd till de mest centrala delarna av stan. Vår och sommar får man se mycket vackra fritidshus & lantidyller, både med och utan sjön precis invid tomtgränsen.

Fördelen är också att man verkligen breddar sin kunskap om husgrunder, bostadsrättsföreningars ekonomi, detaljplaner & mycket, mycket mer.

Läs mer om oss på Bostada här

Eller läs mer om mig

Dennis Svensson
SKRIVET AV:

Dennis Svensson

📱 0730-500397 📧 dennis@bostada.se