TIPS OCH TRICKS

Din mäklare i Sigtuna/Märsta

Skrivet av:
Robin Rodrigues

Bostada – inte som de andra mäklarna i Sigtuna/Märsta

Tidigare har man som säljare fått sitta i långa möten.  Inte sällan med flera mäklare för att få reda på vad som ingår i tjänsten och vad det kostar. Det är där Bostada skiljer sig från mängden.

Eftersom vårt mål är att förenkla och förbättra mäklartjänsten så handlar mitt möte med er inte om arvodet.  För det vet ni redan. Mötet ska handla om din bostad och hur vi ska på bästa sätt profilera den för ett lyckat resultat.

Passa gärna på att redan nu klicka här och räkna på din försäljning.  Jag kan även här för att avslöja lagom mycket nämna att arvodet i Sigtuna för en bostadsrätt är 30 000 kr och för en villa 50 000 kr.

 

 

För att få en bild om vem jag är så kommer här en presentation av mig

Som fastighetsmäklare på Bostada jobbar man med enligt mig det bästa som finns – människor.
För mig är det en stor ära att få vara med att hjälpa till med din livs största affär. I mina händer är mitt absoluta mål att du ska känna dig trygg och vara nöjd till 100 %.

Jag är alltid rak, ärlig och lämnar ingenting åt slumpen.

Med stort engagemang, transparens och glädje ser jag till att vi gör en riktigt fin affär. Både för säljare och köpare.

Funderar ni på att sälja er Bostad i Sigtuna/Märsta eller Norrort och vill veta mer om mig eller redan nu boka in ett förutsättningslöst möte, klicka här.

Allt som ingår i arvodet

I Bostada:s mäklararvode ingår alltid en komplett tjänst. Det innebär allt som behövs för att vi ska kunna sälja sin bostad på ett riktigt bra sätt. Den stora skillnaden mellan oss och andra är att vi erbjuder dig möjlighet att lägga till tjänster som optimerar och underlättar din försäljning ännu mer om du skulle önska. Vi tycker att det är bättre att du som säljare själv kan välja till det som är viktigt för din försäljning.

För mer information om Bostada och vad som gör oss unika på marknaden läs mer här

Robin Rodrigues
SKRIVET AV:

Robin Rodrigues

📱 070-4972671 📧 robin@bostada.se